K výrobě Třešňového sirupu Piwniczka Babuni se používají pouze přírodní složky: cukr, voda, ovocná základna obsahující přibližně 7 % třešní a 22 % arónie, regulátor kyselosti v...
K výrobě Třešňového sirupu Piwniczka Babuni se používají pouze přírodní složky: cukr, voda, ovocná základna obsahující přibližně 7 % třešní a 22 % arónie, regulátor kyselosti v...
K výrobě Třešňového sirupu Piwniczka Babuni se používají pouze přírodní složky: cukr, voda, ovocná základna obsahující přibližně 7 % třešní a 22 % arónie, regulátor kyselosti v podobě kyseliny citronové a přírodní barvivo díky koszenile. Konzumuje se čistě s přírodní aromatizací – bez umělých barviv a aromat.
Sirup má intenzivní třešňovou vůni, kterou doplňuje jemná hloubka arónie, která mu dodává příjemnou ovocnou hořkost a komplexnost. Sladkost je čistá, bez nepříjemného zbytkového sladidla. Chuťově propůjčuje svěží ovocný charakter ideální do limonád, čajů, koktejlů či dezertů.
Doporučujeme sirup ředit v poměru cca 1:10–1:15 s vodou nebo perlivou vodou, podle preferované intenzity. Skvěle se hodí také jako dochucovací doplněk do alkoholických či nealkoholických koktejlů, čajů nebo studených nápojů.
Lahve mají objem 0,5 l.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.