Sirup z okurek můžeme používat tradičně ke slazení nápojů smíchanými s vodou (studené) nebo použít jako zajímavé sladidlo do čaje. Sirup je výborný pro přípravu míchaných nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů.
Jeden tip pro vás:
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup. Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.
Ručně a šetrně vyráběný sirup lesní ovoce v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Etiketa
Sirup z okurek — určeno k ředění vodou. Objem 500 ml. Složení: řepný cukr max. 60%, pitná voda a výluh z okurek, kyselina: kyselina citronová, aroma: okurkové přířodní aroma. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 60 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákal nejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.