Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda...
Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda...
Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda. Tento lektvar byl pro Indiány posvátný a byl symbolem plodnosti a moudrosti. Poté co čokoládu představil Kryštof Kolumbus v Evropě, stala se okamžitě bestsellerem. V následujících staletích došlo k převratnému objevu – kakao lze smixovat s mlékem a kakaovým máslem. A v roce 1876 tak vznikla „čokoláda“ jak ji známe dnes.
Monin Chocolate můžete použít jako hlavní chuť vašeho drinku nebo jej použít v kombinaci s dalšími příchutěmi.
Barva: Čirá hnědá se zlatými odlesky
Chuť: Vůně kakaových bobů, chuť kakaového likéru
Tipy: Monin Chocolate sirup má silnou kakaovou chuť. Snadno dodá vaší kávě čokoládovou příchuť. Zkuste kombinací s Dark Chocolate Sauce vytvořit výjimečnou kávu nebo mocha drink.
Složení: Cukr, voda, přírodní kakaové aroma s dalšími přírodními aromaty, barvivo: E150a, kyselina: kyselina citrónová
Energetická hodnota (kcal): 325, Energetická hodnota (kJ): 1357, Tuky: 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g), Sacharidy: 80.6 g (z toho cukry: 80.4 g), Vláknina: 0 g, Proteiny: 0 g, Sodík: 10.58 g, Sůl: 0.03 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.